Få rådgivning

Rådgivning om radikalisering

I Amal Hayat tilbyder vi anonym og gratis rådgivning til unge og deres pårørende. Det gør vi for at hjælpe unge, der er på vej ind og ud af radikalisering, tilbage til en bedre fremtid. Vi garanterer 100 pct. anonymitet, da rådgivningen er fuldstændig uafhængighed af myndighederne.

Vi hjælper med støtte og vejledning til enten at forebygge eller afhjælpe den unges behov for at være en del af radikaliserede miljøer. Det gælder både i forhold til islamistiske miljøer såvel som andre ekstremistiske miljøer. Vi giver også adgang til viden på området, metoder til selv at gøre noget og støttenetværk, hvis der er brug for det. 

Du kan læse mere om radikalisering lige HER.

100 % anonymitet garanteret

Som socialfagligt rådgivningstilbud har vi fuld forståelse for, at man som pårørende eller som ung kan have spørgsmål til specifikke episoder og situationer, som man ikke ønsker at gå til myndighederne med.

Derfor er det vigtigt at understrege, at al kontakt med Amal Hayat foregår 100 pct. anonymt. Vores forening fungerer udelukkende ud fra egen dagsorden og er således uafhængig af offentlige myndigheder.

Alle henvendelser bliver behandlet anonymt og alle vores medarbejdere har tavshedspligt.

Sådan hjælper vi pårørende

Når vi først har fået kontakt til en ung eller en pårørende (forældre, søskende, onkel mv.) tilbyder vi et hjemmebesøg, så vi kan tale om den unges eller familiens udfordringer. Rådgivningen og hjemmebesøgene tilbydes af fagfolk på dansk, arabisk eller et helt tredje modersmål.

Har du spørgsmål, brug for hjælp, eller vil du tale med nogen om din situation? Alle henvendelser af velkomne. Du kan kontakte os på følgende måder:

  • Ring til vores anonyme telefonlinje på alle hverdage mellem kl. 18-20 på telefonnummeret: 53 825 925
  • Skriv til vores anonyme onlinechat her på vores hjemmeside i nederste højre hjørne af skærmen
  • Send en mail til vores forperson, Katina Ali Rasmussen, på info@amal.dk
Rådgivning om radikalisering til unge og pårørende. Vi har masser af erfaring og står klar til at hjælpe jer. Alle samtaler er anonyme.