Rådgivning for sårbare unge og familier

I Amal Hayat tilbyder vi anonym og gratis rådgivning til sårbare unge og deres familie for at forebygge radikalisering og hjælpe unge, der er på vej ind og ud af radikalisering. Vi garanterer 100 pct. anonymitet, og rådgivningen er fuldstændig uafhængighed af myndighederne. Som socialfagligt rådgivningstilbud har vi fuld forståelse for, at man som pårørende eller som ung kan have spørgsmål til specifikke episoder og situationer, som man ikke ønsker at gå til myndighederne med.

Vi hjælper med støtte og vejledning til enten at forebygge eller afhjælpe den unges behov for at være en del af radikaliserede miljøer. Det gælder både i forhold til islamistiske miljøer såvel som andre ekstremistiske miljøer. Vi giver også adgang til viden på området, metoder til selv at gøre noget og støttenetværk, hvis der er brug for det. Alle henvendelser bliver behandlet anonymt, og alle vores medarbejdere har tavshedspligt.

Sådan hjælper vi

Når vi har fået kontakt til en ung eller en pårørende (forældre, søskende, onkel mv.) tilbyder vi et hjemmebesøg, så vi kan tale om den unges eller familiens udfordringer. Rådgivningen og hjemmebesøgene tilbydes af fagfolk på dansk eller familiens eget modersmål. Har I spørgsmål, brug for hjælp, eller vil I tale med nogen om jeres situation? Så kontakt os på en af følgende måder:

  • Ring til vores anonyme telefonlinje på alle hverdage mellem kl. 18-20 på telefonnummeret: 53 825 925
  • Skriv til vores anonyme onlinechat her på hjemmesiden i nederste højre hjørne af skærmen
  • Send en mail til vores forkvinde, Katina Ali Rasmussen, på info@amal.dk