Book et foredrag med ekspertpanelet

FOREDRAG OM RADIKALISERING OG EKSTREMISME

For at kunne arbejde med forebyggelse af radikalisering og ekstremisme er det nødvendigt, at man forstår grobundsfaktorerne til radikalisering. Det handler om at forstå, hvad miljøerne tilbyder de unge, og hvorfor det tiltrækker de unge at blive en del af dem. For at kunne gøre noget, er man nødt til at vide, hvad radikalisering betyder, og hvilke faresignaler man som pårørende eller lokalsamfund skal være opmærksom på.

Amal Hayat samarbejder med flere af landets eksperter indenfor forebyggelse af radikalisering og ekstremisme og flere internationalt kendte eksperter. Eksperterne har tilbudt at være en del af et “Ekspertpanel”, der kan bookes til at komme ud og afholde foredrag enten som gruppe eller individuelt. Ekspertpanelet tilbyder at komme ud på uddannelsesinstitutioner og andre steder, der har daglig kontakt med de unge, for at opkvalificere medarbejderne til at blive bedre til at spotte og håndtere unge i risiko for radikalisering. Ekspertpanelet afholder kurser, oplæg og seminarer over hele landet til fagfolk og studerende.

Vil du læse mere om forebyggelse af radikalisering og ekstremisme kan du finde meget mere om emnet her→

EKSPERTPANELET

Katina Ali Rasmussen er uddannet socialpædagog og integrationskonsulent. Hun er Forkvinde i foreningen Amal Hayat, som hun stiftede i 2016. Hun er praktiker og har i flere års erfaring i at arbejde med udsatte unge på ud i radikalisering og ekstremisme eller bandekriminalitet.

Muhammad Ali Hee er cand. mag i arabisk og mellemøststudier fra Københavns Universitet. Han har siden 2010 arbejdet i Københavns Kommune med forebyggelse af radikalisering. Han har ekspertviden om islamistiske grupperinger i Mellemøsten og har indgående kendskab til de islamistiske miljøer der eksisterer i Danmark.

Nagieb Khaja er journalist, forfatter og prisvindende dokumentarist. Foredrag om Syrien, Afghanistan, jihadisme og radikalisering. Nagieb forklarer den historiske baggrund for fænomenerne Al Qaeda og Islamisk Stat, og hvorfor de tiltrækker unge mennesker, som er opvokset i velfærdssamfund som Danmark.