Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister

Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister

Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister 150 150 Simon

Boganmeldelse af Älskade terrorist: 16 år med militanta islamister af Anna Sundberg, Jesper Huor

Elskede terrorister er historien om en ung kvinde fra det velhavende boligområde i Halmstad, der deltager i den internationale jihadbevægelse og opholder sig der i 16 år. Fra lukkede grupper i Sverige overtager hun Berlin til mujahedins hemmelige træningslejr ved grænsen til Tjetjenien. Ved hendes side har hun sin mand, som opfordret til global terrorist. I Damaskus er Anna og hendes tre børn arresteret af diktatoren Bashar Al-Assads sikkerhedstjeneste og fængslet. Sendte tilbage til Sverige

Anna Sundbergs vidnesbyrd er unikt, også internationalt. Få mænd – og næsten ingen kvinder – har vovet eller kunne fortælle om jihadismens hverdag.

Leave a Reply