julehilsen fra amal hayats forkvinde

julehilsen fra amal hayats forkvinde

julehilsen fra amal hayats forkvinde 150 150 Simon

På vegne Amal Hayats bestyrelse vil jeg gerne ønske alle en God Jul og et Godt Nytår.

Samtidig får I lige lidt nyt om Amal Hayats arbejde i det forgangne år:

Amal Hayat har fået en ny hjemmeside. I er meget velkomne til at gå ind studere den, og vi vil blive rigtig glade for ris og ros..

Amal Hayats primære opgave ligger i vores Rådgivningscenter. Her sidder vi parat ved tastaturet og telefonen for at hjælpe jer, forældre, unge eller andre, der måtte have spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring radikalisering. Ring eller skriv til os mellem 18.00- 20.00

I årets løb har Amal Hayat afholdt flere forældrekurser. Herunder har vi modtaget en del vigtige budskaber fra forældrene. Således lyder det fra nogle somaliske kvinder, at de gør alt hvad de kan for at tage ansvar, men at de mener, at ansvaret også skal tages af danske forældre, der bør tage en snak med deres børn om, hvordan de omtaler andre mennesker.

Et andet vigtigt budskab, der er kommet frem er, at forældre med anden etnisk baggrund skal være med til at sætte dagsordenen i medierne. Forældrene skal blande sig i debatter og ikke være tilbageholdne med at fremlægge deres ’sager’, så alle sider af en sag kan blive belyst helt ud til det yderste.

Vi, i Amal Hayat, påtænker at invitere forældre til debatter om forskellige emner, hvor forældrene selv får lov til at sætte dagsordenen og hvor lang tid debatten skal vare.

I årets løb har vi blandt andet:

Vi i Amal Hayat glæder os og er meget taknemlige for, at vi fik en prisen fra Finn Nørgaard-foreningen i år samt den økonomiske støtte, som vi fik fra Roskilde Festival Fonden.

Vi glæder os til at samarbejder med Jer i det nye år

Bh

Leave a Reply