Glædelig jul og godt nytår fra amal hayat 2017

Glædelig jul og godt nytår fra amal hayat 2017

Glædelig jul og godt nytår fra amal hayat 2017 150 150 Simon

Amal Hayat ønsker alle, der fejrer denne højtid en glædelig jul og godt nytår!

Vi vil gerne benytte denne anledning til at takke alle, der har bidraget til Amal Hayat’s indsatser og fremgang i løbet af 2018. En helt særlig varm tak til vores frivillige og sponsorer, blandt andet Tuborgfondet og Roskilde Festival Fonden.

Amal Hayat er i en positiv udvikling, og har derfor brug for flere frivillige hænder, der har lyst til at engagere sig i bestyrelsesarbejde eller som frivillig, når der skal afholdes arrangementer eller udarbejdes ansøgninger. Derfor vil vi gerne opfordre alle, der har tid, lyst og hjertet på rette sted til at kontakte Amal Hayat på info@amal.dk eller telefon 53 825 925.

På vegne af Amal Hayat, Katina Ali Rasmussen, Forkvinde

Leave a Reply