AFRADIKALISERING

AFRADIKALISERING

AFRADIKALISERING 150 150 Simon

Den 17-årige skoledreng fra Birmingham har overlevet et Taliban-angreb, der ødelagde hans skole totalt. Det skete dengang han var 14 år gammel. Der er nu gået lidt over 3 år siden angrebet fandt sted, hvor hans egen bror og rigtig mange af hans kammerater døde. Trods den store sorg bruger han nu en stor del af hans tid på at gå rundt på skoler for at advare elever mod radikalisme ved at holde anti-radikaliseringsforedrag til de andre elever

Han fortæller de unge om hans historie, og opfordrer dem til ikke at lade sig lokke ind i den ekstremistiske verden.

Ahmad blev hårdt såret under angrebet og tilbragte efterfølgende to måneder på hospitalet i Pakistan, før han blev fløjet til Queen Elizabeth Hospital i Birmingham.

Læs mere her (Artiklen er på engelsk)

Leave a Reply